Avontuur van veertig weken

complete online bevallingscursus en zwangerschapsyoga

de cursus is een online platform met:

 Meer dan 140 video’s, downloads en informatie over zowel zwangerschap als bevallen. 
 >50 zwangerschapsyogalessen altijd beschikbaar.
 Ademhalingsoefeningen en meditaties.
 Video’s en informatie over de bevalling en natuurlijke pijnbestrijding.

1 maand onbeperkt toegang voor 30,-

 

Cadeau? Vul het adres en mailadres van de ontvanger in, dan krijgt ze meteen een mail met haar inloggegevens die toegang geven tot de cursus.

Bekend van

Reviews; “ontspannen lichaam en rust in mijn hoofd

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de zwangerschapsyogalessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

“lekker op je eigen tempo, wanneer het uitkomt te volgen

“Door het vele oefenen met jouw meditaties en ademhalingsoefeningen ging het opvangen van de weeën soepel en relaxed.

– Anouk

“de les is erg prettig

“Ontspanning en grotere bewustwording van de baby in je buik (klinkt een beetje zweverig, maar tot 20 weken ben je zo bezig met het hele medische circus, is het wel gezond, geen afwijkingen etc. Het is heel prettig om daarna ook even stil te staan bij het feit dat er een klein mensje in je buik groeit en dat je daar tijd en aandacht aan wil besteden). Ik vond het zeker waardevol om de sessies thuis te doen.

– karlijn

Zou je de zwangerschapscursus aan anderen aanraden en waarom?
Ja! Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit huis.

– maaike

“kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling

“De rust die ik zocht.

– José

De docent

Mijn naam is Hanneke Megens. Meer dan 100 mama’s en stellen mocht ik begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. Ik ben 9 jaar yogadocent, ook geef ik postpartum behandelingen (na de bevalling) en ben ik zwangerschapscoach. Zelf mama van 2 jonge jongens en partner van Rik. 

Deze cursus is ontstaan omdat ik tijdens mijn eerste zwangerschap droomde van een plek als deze. Een positieve gedegen EN online voorbereiding op de bevalling. Plus tegelijkertijd fijne zwangerschapsbegeleiding van iemand met rotsvast vertrouwen in het vrouwelijk lijf. 

Waar je ontspant in je lijf en rust ervaart in je hoofd. 24/7 toegankelijk. Ook tijdens slapeloze nachten 😉

%

Tevredenheidsgarantie

 Binnen 10 dagen niet tevreden? Geld terug.

Een duurzaam cadeau voor zwangere vrouwen die vol vertrouwen zwanger (willen) zijn.

0640987474 | info [apenstaartje] avontuurvanveertigweken.nl