Avontuur van veertig weken

complete online bevallingscursus en zwangerschapsyoga

 

voor zwangere moeders die vol vertrouwen zwanger (willen) zijn.

Gezien in

de cursus is een online platform met:

 Onbeperkt toegang tot meer dan 50 opgenomen zwangerschapsyogalessen zowel dynamisch als ontspannen die je op elk moment kan doen EN elke week toegang tot een live online zwangerschapsyogales
 Ademhalingsoefeningen en meditaties 
 Video’s en informatie over je bevalling en natuurlijke pijnbestrijding
 Tips en houdingen voor de bevalling
 Bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
Weten wat jouw invloed is op jouw bevalling en hoe je keuzes maakt die bij jou passen
Informatie over de voortgang van je zwangerschap
 Kennis over je veranderende lichaam en de ontwikkeling van jouw baby 
 Een positieve vertrouwde omgeving met de geheimen van zwangerschap, jouw veranderende lichaam en geboorte geven
 Birth prep lessen ter voorbereiding op je bevalling, informatief & to the point en gouden tips voor je partner

voor 150,- word je lid en heb je onbeperkt toegang tot alles!

 

Vaak vergoed door je zorgverzekering.

Reviews…

“Ik ben heel tevreden.  Leuk dat je ook vogel geluiden hoort vanuit je bosrijk tuin (Dat stel ik me zo voor). De les is erg prettig.  
Leuk dat je bij sommige opnames zelfs ook zwanger bent,  dat zorgt ervoor dat je begrip voelt door de video heen van wat wel en niet kan.  

– maartje

 

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Ik heb zoveel gouden draden uitgeademd! 😉 De tips en trics van de zwangerschapsyoga hebben me er echt doorheen geholpen. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de lessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

“Door het vele oefenen met jouw meditaties en ademhalingsoefeningen ging het opvangen van de weeën soepel en relaxed.

– Anouk

Je zwangerschapsyogadocent

‘magic is believing in yourself. if you can do that you can make anything happen’ – Wolfgang von Goethe

Mijn naam is Hanneke Megens, zelf mama van 2 jonge jongens en partner van Rik. Ik heb meer dan 100 mama’s en stellen mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. 

Avontuur van veertig weken is ontstaan omdat ik toen ik zwanger was van ons eerste kindje zocht naar een positieve gedegen voorbereiding op de bevalling en zwangerschapsbegeleiding van iemand met rotsvast vertrouwen in het vrouwelijk lijf en de natuur. Maar die combinatie (en dan ook nog eens 24/7 beschikbaar…) vond ik nergens. Daarom is 2 jaar geleden Avontuur van veertig weken ontstaan. 

Online zwangerschapsyoga die je kan doen wanneer jij er zin in hebt en tegelijkertijd een complete zwangerschapscursus met informatie over je zwangerschap en bevalling. Waar je ontspant in je lijf en rust ervaart in je hoofd. Waar je de connectie maakt met je baby en je ziel.   

Niet de deur uit hoeven, zwangerschapsyoga doen terwijl je andere kindje op bed ligt, een meditatie luisteren als je niet kan slapen, korte of lange momenten pakken voor jezelf, je helemaal onderdompelen in de opwinding van de zwangerschap, liefdevolle momenten nemen met je baby, win-win-win.

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om lid te worden en heb je na betaling direct toegang.
Binnen tien dagen toch niet tevreden? Geld terug.

En dit zeggen de mama’s die lid zijn…

Ik ben nu 30 weken zwanger en mijn vriend en ik zijn begonnen met de info per week te bekijken. Sinds gisteren lopen we helemaal bij en we zullen ze nu per week gaan bekijken. Ook hebben we samen al een filmpje over de bevalling bekeken, heel fijn om inderdaad die kennis te hebben, dat geeft zekerheid en dus rust tijdens de bevalling. We kunnen de filmpjes heel goed gebruiken om vervolgens samen in gesprek te gaan hoe we de dingen zien en wat we graag zouden willen. Zelf ben ik ook al bezig geweest met de bekkenbodemoefeningen en yoga. Heel bijzonder om te voelen hoe basishoudingen, zoals de downward dog, nu ineens zo anders aanvoelen door die buik en de baby. “

– Simone & Kevin

Zoals gezegd ben ik al erg ver in mijn zwangerschap – 39+ weken -. Ik heb alleen nog birth prep 1 gedaan, maar dit was echt wat ik nodig had. Een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling, heel duidelijk en uitgebreid! Bedankt.

– marleen

Het is JOUW bevalling, JIJ moet het doen, dus zorg dat jij kiest. Je geeft het gevoel dat je niet een nummer bent in het ziekenhuis, maar dat je ECHT tijd mag vragen en naar de opties mag vragen en ergens ook het zinnetje: Waar poep jij het fijnst? Ik heb vriendinnen die al zijn bevallen, maar n.a.v. hun verhalen kreeg ik niet het idee dat zij besefte dat hun meer voor hunzelf hadden mogen kiezen. En dat gevoel gaf jij mij!”

– Stephanie

“Ontspanning en grotere bewustwording van de baby in je buik (klinkt een beetje zweverig, maar tot 20 weken ben je zo bezig met het hele medische circus, is het wel gezond, geen afwijkingen etc. Het is heel prettig om daarna ook even stil te staan bij het feit dat er een klein mensje in je buik groeit en dat je daar tijd en aandacht aan wil besteden). Ik vond het zeker waardevol om de sessies thuis te doen.

– karlijn

Zou je de zwangerschapscursus aan anderen aanraden en waarom?
Ja! Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit huis.

– maaike

Ik wens jou en je baby een geweldige zwangerschap en bevalling toe waarbij keuzes maakt die bij jou passen.

Hanneke 

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)

Buurtweg 21, 3956 ND Leersum

info [apenstaartje] avontuurvanveertigweken.nl