ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Hi !

Waar heb je vandaag behoefte aan?

zwangerschapscursus

Avontuur van veertig weken is een online zwangerschapscursus om zwangerschap en bevallen intuïtief, gezond en met plezier te ervaren. Je kan hier terecht voor alle informatie rondom je zwangerschap en je bevalling plus zwangerschapsyoga om te ontspannen tijdens je zwangerschap en ter voorbereiding op je bevalling. Meer dan 25 yogalessen, informatie over elke week van je zwangerschap en de mogelijkheid om je eigen vragen en twijfels te delen. 

Voor 1 cent kan je tien dagen kijken of de zwangerschapscursus bij jou past. Daarna 10,- per 4 weken. Afmelden kan op elk moment. Probeer het direct.

vol vertrouwen zwanger en bevallen
by Hanneke Megens

Als zwangere vrouw ben je zo puur en open, je intuïtie en instinct weten precies wat te doen en je baby groeit als vanzelf in je prachtige buik. Daar weer op vertrouwen en volop van genieten, dat is mijn wens voor jou en de reden om deze zwangerschapscursus en zwangerschapsyoga te geven. Een plek waar je met een gerust hart rond kan kijken, goed en eerlijk wordt geïnformeerd zodat je bewuste keuzes kan maken die bij jou passen. Ik ben opgeleid door de internationale organisatie Birthlight tot zwangerschapsyogadocent, doula i.o., mama van een zoon en zwanger van onze tweede.

Je mag de natuur haar werk laten doen

Er wordt tegenwoordig zoveel focus gelegd op het medische aspect dat het tijd is voor een tegen geluid. Een top prestatie als een bevalling kan je net zo voorbereiden als het rennen van een marathon. Met een goede coach, goede informatie en voorbereiding op moeilijke momenten die gaan komen kom je een heel eind. Een positieve mindset draagt ook bij aan een positieve ervaring. Met een vleugje humor en Hollandse nuchterheid geven we je tips om uit je hoofd te komen en te luisteren naar je lijf. Als moeder weet jij het allerbeste wat goed is voor jou, zowel tijdens je zwangerschap als tijdens de prachtige bevalling waarbij jouw kindje wordt geboren. 

goed voorbereid op jouw bevalling

Elke week informatie over de voortgang van je zwangerschap en we geven je heel veel informatie over keuzes die je kan maken rondom je bevalling. In de zwangerschapsyogalessen is er tijd voor jou als (aanstaande) moeder. Een rust moment in elke dag. We nemen tijd om contact te maken met je baby, hebben aandacht voor zowel inspanning als ontspanning. In diverse video’s bereiden we je voor op je bevalling. Welke houdingen zijn fijn? Welke ademtechnieken helpen je om de weeën op te vangen? Hoe geef je jezelf over aan de kracht van de natuur? Je kan precies kiezen waar je zin in hebt; actievere zwangerschapsyoga, informatieve filmpjes, ontspannende zwangerschapsyoga en meditaties, hulp bij je restless legs, tips tegen slapeloze nachten, voorbereiding op je bevalling. Zodat je vol vertrouwen bent. Wij vrouwen zijn geboren om het leven door te geven.