Avontuur van veertig weken

online zwangerschapsyoga en zwangerschapscursus

 

Natuurlijk zwanger en bevallen, ontspannen met zwangerschapsyoga.

Je bent nu tussen 4 weken en 8 maanden zwanger en gaat vol vertrouwen je bevalling tegemoet. Omdat je vertrouwt op de kracht van de natuur of je hebt een slechte eerdere ervaring en wenst het dit keer anders. Wij bieden je betrouwbare informatie over zwangerschap en geboorte, helpen je te ontspannen met behulp van zwangerschapsyoga en bieden de diepgang om te vertrouwen op je lijf. Dit allemaal in meer dan 100 video’s die je op elk gewenst moment kan bekijken. PLUS wekelijks een LIVE online zwangerschapsyogales waar je als lid gratis aan deel kan nemen: en ook die lessen kan je later allemaal terug vinden. Doe je mee?

Gezien in

KRIJG ONBEPERKT TOEGANG TOT:

 Meer dan 30 zwangerschapsyogalessen zowel actief als ontspannen
 Ademhalingsoefeningen en meditaties 
 Informatie over je bevalling en natuurlijke pijnbestrijding
 Tips en houdingen voor de bevalling
 Bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
Weten wat je keuzes zijn rondom jouw bevalling
Informatie over de voortgang van je zwangerschap en postpartum zorg
 Kennis over je veranderende lichaam
 Een zachte vertrouwde omgeving met alles over zwangerschap, geboorte en de eerste maanden daarna
 PLUS als BONUS wekelijks een LIVE online zwangerschapsyogales waar je gratis aan deel kan nemen…

dit alles tijdelijk van 150,-  voor 97,-

niet goed? geld terug.

Wie neemt je mee op avontuur?

Ik ben Hanneke, zelf mama van 2 en ik snap jou als moeder als geen ander. Daarnaast ben ik als professional opgeleid tot doula en zwangerschapsyogadocent. In deze zwangerschapscursus deel ik mijn kennis en die van andere geboorte experts met jou. In de video’s die onder diverse categoriën zijn ingedeeld sta ik je bij met betrouwbare informatie, heerlijke verhalen over bevallen, ik deel informatie over mijn eigen zwangerschappen, geef support om vol vertrouwen te blijven in je eigen lichaam en wijsheid, en nemen we tijd om met behulp van zwangerschapsyoga en meditatie stil te staan bij het wonder in je buik. Naast onbeperkt online toegang tot de zwangerschapscursus mag je me dag en nacht mailen met je vragen, zodat je je nooit eenzaam voelt tijdens je zwangerschap. En ook je zwangerschapsyoga wensen en wat de cursus voor je betekent hoor ik graag!

Ik had zelf graag deze voorbereiding gedaan voor mijn eerste bevalling en dat is precies de reden waarom deze fijne cursus er is voor jou. Omdat je niet de enige bent met een natuurlijke kijk op zwangerschap en bevallen. Voorafgaand aan mijn eerste bevalling had ik niet door hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd te zijn, juist als je via de natuurlijke weg wilt bevallen. Inmiddels weet ik wel beter en daarom heb ik deze zwangerschapscursus ontwikkeld. Een plek waar je met een gerust hart rond kan kijken. Je ontdekt dat je zelf de regie kan nemen over je bevalling en we zorgen dat je de voor- en nadelen van eventuele ingrepen kent. Je hebt na het volgen van de cursus alle kennis die nodig is om tijdens je bevalling gehoord en gezien te worden in jouw wensen. En daarnaast kan je zoveel tijd nemen als je wilt om de fijne zwangerschapsyogalessen te volgen, gewoon in je eigen huis. 

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om af te rekenen en heb je daarna direct toegang tot alle video’s.

Tevredenheidsgarantie:
Als je binnen 10 dagen opzegt, krijg je jouw geld terug. Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht van deze zwangerschapscursus. 

Veilig, liefdevol en natuurlijk

Jij weet dat zwangerschap zowel fysiek, emotioneel als spiritueel is. Geboorte geven en zwangerschap is een magische tijd waarin je jouw eigen weg vol vertrouwen wilt gaan. Als je lid wordt kan je kiezen uit fijne oefeningen om te vertrouwen op je eigen kunnen, actieve en ontspannen yoga en informatie zodat jij kan genieten van je zwangerschap en de eerste maanden daarna. Altijd volgen we de meest recente wetenschappelijke inzichten. 

Elke vrouw, elke baby, elke bevalling is uniek. Hier krijg je alle informatie, opties en leer je te vertrouwen op je lichaam.

Deze zwangerschapscursus volg je gewoon in de warmte en veilige omgeving van je eigen huis. Het biedt je alle aandacht voor jou en je baby, en de kennis die je nodig hebt om vooraf én op het moment suprême de juiste keuzes te maken die bij jóu passen.

Na het volgen van deze cursus ben je super goed voorbereid op je bevalling.

Je kent jouw opties en je durft de bevalling vol vertrouwen en overgave tegemoet te gaan.
Je weet hoe waardevol een goede voorbereiding is, juist als je natuurlijk wilt bevallen (en dat kan ook in het geboortehuis/ziekenhuis).
En evenzo belangrijk: je partner is gerust op wat er gaat gebeuren en daarom kan hij/zij je beter bijstaan tijdens je bevalling.

Deze zwangerschapscursus volg je gewoon in de warmte en veilige omgeving van je eigen huis. Het biedt je alle aandacht voor jou en je baby, en de kennis die je nodig hebt om vooraf én op het moment suprême de juiste keuzes te maken die bij jóu passen. Maar ook om tijdens je zwangerschap te genieten van deze bijzondere tijd.

WEek voor week INFORMATIE OVER JE ZWANGERSCHAP

Wekelijks is er informatie over de vordering van je zwangerschap en elke week worden er ook tips gedeeld ter voorbereiding op je bevalling. Zo hoef je niet alles in een keer tot je te nemen, maar groeien we met je mee gedurende je hele zwangerschap. De ontwikkeling van je baby komt aan bod, de veranderingen in je eigen lijf en psyche nu je moeder bent, en informatie en oefeningen om je zwangere lichaam fit en gezond te houden. Je krijgt het allemaal.

zwangerschapsyoga. tijd voor jezelf en je baby in je buik

 

Meer dan 30 online zwangerschapsyogalessen en als kers op de taart kan je als lid wekelijks LIVE online zwangerschapsyogales volgen, helemaal gratis.

zwangerschapsyoga waarmee je fijn kunt ontspannen en actievere lessen om fit en gezond te blijven, 

waarin je oefent met bevallingshoudingen en ademhalingsoefeningen, zodat je ze helemaal eigen maakt gedurende zwangerschap en je ze kunt inzetten tijdens je bevalling,
waarin je rust en aandacht vindt voor je baby en jezelf als moeder en tijdens de zwangerschap contact maakt met je baby.

 

Iemand aan je zijde die net zoveel vertrouwt op de wijsheid van het vrouwelijk lichaam als jij zelf en klaar staat om al je vragen te beantwoorden

Waardevolle investering voor jou

Zwanger zijn is uniek en bijzonder. Je bent zacht, kwetsbaar en krachtig. Staat meer open. Omdat we willen dat elke vrouw goed geïnformeerd wordt over haar zwangerschap en zich vol vertrouwen voelt als ze gaat bevallen, bieden we de cursus nu tijdelijk met korting aan voor 97,- euro (je krijgt daarmee meer dan 50 euro korting!). Vaak wordt de zwangerschapscursus vergoed door je zorgverzekeraar.

Het is fijn (en belangrijk) dat je vooraf weet wat jou kan helpen gedurende jouw bevalling. Je leert hoe je op een natuurlijke manier kan omgaan met de weeën en de sensaties die daarbij horen.

Avontuur van veertig weken: inhoud zwangerschapscursus

Goed geïnformeerd zijn geeft je rust en een gevoel van controle in de situatie die niet te controleren valt. Bevallen is het meest instinctieve dat we doen als mens. Het is fijn (en belangrijk) dat je vooraf weet wat jou kan helpen gedurende jouw bevalling. Je leert diverse ademoefeningen die je kan gebruiken tijdens de bevalling. Ademoefeningen ter ontspanning en ook ademoefeningen voor tijdens het persen. Je maakt kennis met diverse houdingen die de bevalling kunnen bespoedigen. We informeren je over de verschillende keuzes die er zijn als het gaat om de geboorte van jouw kindje, zowel thuis als in het ziekenhuis. Je leert hoe je op een natuurlijke manier kan omgaan met de weeën en met de sensaties die daarbij horen. We brengen je op de hoogte van de anatomie en fysiologie van de bevalling, zodat je de reis van de baby kent en weet wat jouw lichaam allemaal kan tijdens de bevalling. Maar bovenal inspireren we je om je luisteren naar je lichaam en de eeuwenoude wijsheid van zwangerschap en bevallen te omarmen.

Bevallen, natuurlijk!

Eigenlijk zou een zwangerschapscursus niet nodig zijn voordat je gaat bevallen, want als vrouw zit het in je natuur. Echter, als je daarop wilt blijven vertrouwen, en het liefst natuurlijk wilt bevallen, kan de support, kennis en oefeningen een fijne steun in de rug zijn. Je bent niet alleen.

Je hebt direct toegang tot de hele zwangerschapscursus en kan alles op je eigen tempo volgen. Het fijnste is om regelmatig een moment te nemen voor de zwangerschapscursus, zodat je steeds dieper kan zakken in jouw wensen en je lijf de oefeningen kan herinneren.

Bevallen is het meest instinctieve wat we doen als vrouw. Het is een life-changing event dat -wanneer je het gevoel hebt gehoord en gezien te worden- je ongekend veel zelfvertrouwen en kracht kan geven.

Deze zwangerschapscursus heeft me de vrijheid gegeven om tijdens het bevallen goed geïnformeerd te kiezen wat bij mij past. Ik had vooraf niet verwacht dat het zo waardevol zou zijn. Ik kijk positief terug op mijn bevalling en ben blij dat ik mijn opties kende omdat het me hielp vol vertrouwen te blijven tijdens het bevallen.
Laura de Brey (33)

Praktische informatie 

 

Je hebt na aankoop direct toegang tot alle zwangerschapsyoga lessen en de hele zwangerschapscursus.
Je ontvangt jouw persoonlijke login code en wachtwoord per email. Voor de LIVE online zwangerschapsyogalessen ontvang je een aparte email.
De cursus bestaat uit video’s die je kan bekijken en beluisteren op alle soorten media, zowel iPad, telefoon, tv, computer en laptop. 
Je kan deze zwangerschapscursus gemakkelijk volgen waar jij wilt en wanneer jij wilt, je bent dus niet afhankelijk van een vaste dag, tijdstip of locatie.
Het enige wat je nodig hebt om de zwangerschapscursus en zwangerschapsyoga te volgen is een internet verbinding.

 

 

 

Je leert angst voor pijn omzetten in de overgave en ontdekt toepassingen waarmee je de kans verkleint op inscheuren.

het avontuur in een notendop:

Je logt in en kan kiezen waar je behoefte aan hebt. Positieve informatie over je zwangerschap of tijd voor jezelf en je baby in je buik. We geven je alles zodat jij bewuste keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap én je bevalling. Zo veel zwangerschapsyoga als je wilt en ontspannen met meditatie.  

Dit ALLES zodat je straks terug kijkt op een prachtige bevalling en echt kan genieten van deze 9 maanden. We kunnen niet voorspellen hoe het gaat lopen, maar we kunnen je wel zeggen dat het gaat gebeuren, en je helpen hier zo optimaal mogelijk voor klaar te zijn.

Voor 150,- de tijdelijke aanbieding van 97,- euro heb je toegang tot alle video’s in de zwangerschapscursus. En krijg je als BONUS wekelijks toegang tot een gratis LIVE online zwangerschapsyogales exclusief voor leden.

Tevredenheidsgarantie:
Als je binnen 10 dagen opzegt, krijg je jouw geld terug. Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht van deze zwangerschapscursus.

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)