Avontuur van veertig weken

complete online bevallingscursus en zwangerschapsyoga

 

een prachtig december cadeau voor zwangere moeders die vol vertrouwen zwanger (willen) zijn.

Cadeau opties:

  1. cadeaubon. Vul je eigen gegevens in bij afrekenen en mail na het afrekenen naar info (apenstaartje) avontuurvanveertigweken (punt) nl waar de cadeaubon naar toe mag. Verzendtijd max 5 werkdagen.

  2. direct toegang voor de ontvanger, vul gegevens van de ontvanger in bij afrekenen. Ze ontvangt een mail met haar inloggegevens.

Bekend van

Dit is de inhoud van de cursus:

 Meer dan 120 video’s, downloads en informatie over zwangerschap en bevallen. 
 >50 zwangerschapsyogalessen altijd beschikbaar
 Ademhalingsoefeningen en meditaties
 Video’s en informatie over je bevalling en natuurlijke pijnbestrijding
 Tips en houdingen voor de bevalling
 Bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
Weten wat jouw invloed is op jouw bevalling en hoe je keuzes maakt die bij jou passen
Informatie over de voortgang van je zwangerschap
 Kennis over je veranderende lichaam en de ontwikkeling van jouw baby
 Wekelijks een live online zwangerschapsyogales
 Birth prep cursus: ter voorbereiding op je bevalling, informatief & to the point en gouden tips voor je partner

compleet voor 150,- 

 

Cadeau? Mail me en ik stuur je een cadeaubon toe. Of vul het adres en mailadres van de ontvanger in, dan krijgt ze meteen een mail met haar inloggegevens.

De tips & trics van de zwangerschaps yoga hebben me er echt doorheen geholpen.

“Ik ben heel tevreden.  Leuk dat je ook vogel geluiden hoort vanuit je bosrijk tuin (Dat stel ik me zo voor). De les is erg prettig.  
Leuk dat je bij sommige opnames zelfs ook zwanger bent,  dat zorgt ervoor dat je begrip voelt door de video heen van wat wel en niet kan.  

– maartje

 

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Ik heb zoveel gouden draden uitgeademd! 😉 De tips en trics van de zwangerschapsyoga hebben me er echt doorheen geholpen. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de lessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

De les is erg prettig.

“Door het vele oefenen met jouw meditaties en ademhalingsoefeningen ging het opvangen van de weeën soepel en relaxed.

– Anouk

De docent

Mijn naam is Hanneke Megens.

Als ik Avontuur van veertig weken cadeau had gekregen was ik heel blij geweest! Een cadeau voor de misschien wel meest bijzondere periode in je leven, waar je elke dag van kan genieten. Zowel tijdens je zwangerschap als nog maanden daarna.

Deze cursus is ontstaan omdat ik tijdens mijn eerste zwangerschap droomde van een plek als deze. Een positieve gedegen voorbereiding op de bevalling en tegelijkertijd fijne zwangerschapsbegeleiding van iemand met rotsvast vertrouwen in het vrouwelijk lijf. 

Waar je ontspant in je lijf en rust ervaart in je hoofd. 

Hanneke is zelf mama van 2 jonge jongens. Negen jaar yogadocent, 3 jaar zwangerschapsyogadocent, ook geeft ze postpartum behandelingen (na de bevalling) en is ze zwangerschapscoach. 

%

Tevredenheidsgarantie

 Als je op de button klikt ga je naar de pagina om gegevens in te vullen en heb je na betaling direct toegang.
Cadeautje? Vul het adres en mailadres van de ontvanger in, dan krijgt ze meteen een mail met haar inloggegevens.

En dit zeggen zwangere mama’s die lid zijn…

Ik ben nu 30 weken zwanger en mijn vriend en ik zijn begonnen met de info per week te bekijken. Sinds gisteren lopen we helemaal bij en we zullen ze nu per week gaan bekijken. Ook hebben we samen al een filmpje over de bevalling bekeken, heel fijn om inderdaad die kennis te hebben, dat geeft zekerheid en dus rust tijdens de bevalling. We kunnen de filmpjes heel goed gebruiken om vervolgens samen in gesprek te gaan hoe we de dingen zien en wat we graag zouden willen. Zelf ben ik ook al bezig geweest met de bekkenbodemoefeningen en yoga. Heel bijzonder om te voelen hoe basishoudingen, zoals de downward dog, nu ineens zo anders aanvoelen door die buik en de baby. “

– Simone & Kevin

Zoals gezegd ben ik al erg ver in mijn zwangerschap – 39+ weken -. Ik heb alleen nog birth prep 1 gedaan, maar dit was echt wat ik nodig had. Een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling, heel duidelijk en uitgebreid! Bedankt.

– marleen

Het is JOUW bevalling, JIJ moet het doen, dus zorg dat jij kiest. Je geeft het gevoel dat je niet een nummer bent in het ziekenhuis, maar dat je ECHT tijd mag vragen en naar de opties mag vragen en ergens ook het zinnetje: Waar poep jij het fijnst? Ik heb vriendinnen die al zijn bevallen, maar n.a.v. hun verhalen kreeg ik niet het idee dat zij besefte dat hun meer voor hunzelf hadden mogen kiezen. En dat gevoel gaf jij mij!”

– Stephanie

“Ontspanning en grotere bewustwording van de baby in je buik (klinkt een beetje zweverig, maar tot 20 weken ben je zo bezig met het hele medische circus, is het wel gezond, geen afwijkingen etc. Het is heel prettig om daarna ook even stil te staan bij het feit dat er een klein mensje in je buik groeit en dat je daar tijd en aandacht aan wil besteden). Ik vond het zeker waardevol om de sessies thuis te doen.

– karlijn

Zou je de zwangerschapscursus aan anderen aanraden en waarom?
Ja! Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit huis.

– maaike

Een onvergetelijke ervaring en prachtig cadeau om te geven en ontvangen.

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)

Buurtweg 21, 3956 ND Leersum

info [apenstaartje] avontuurvanveertigweken.nl