avontuur van veertig weken

zwangerschapscursus & zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is prachtig en bevallen life changing, vraag een vrouw -hoe oud ook- naar haar bevallingen en ze weet het als de dag van gisteren. Om er ten volste van te genieten en dit vanuit vertrouwen te beleven geef ik zwangerschapsyoga en deel mijn tips over zwangerschap en bevallen. Informatie waarbij je vol vertrouwen blijft in je eigen kunnen. 

Past het bij jou? Probeer het tien dagen voor 1 cent.

Hanneke Megens

mama, zwangerschapsyogadocent, avonturier van h’eerlijk leven

Terug naar je natuur en connecten met je hart. Als zwangere vrouw ben je puur en open, je intuïtie en instinct weten precies wat te doen en je baby groeit als vanzelf in je prachtige buik. Daar weer op vertrouwen en volop van genieten, dat is mijn wens voor jou en de reden om zwangerschapsyoga te geven en deze community te creëren.

Een plek waar je met een gerust hart rond kan kijken, goed en eerlijk wordt geïnformeerd over zwanger zijn en bevallen, zonder dat je in angst (verhalen) terecht komt.

Zes jaar geleden startte ik met het geven van lifestyleadvies, yoga retreats & yogales. Allereerst yin & yang yoga dat ik leerde van de beste (internationale) leraren en dit jaar volgde ik de specialisatie zwangerschapsyoga bij de internationale organisatie Birthlight. Zwanger zijn is zo intuïtief, krachtig en puur. Ik vond het geweldig om te ervaren en gun jou ook de best mogelijke zwangerschap en bevalling.

Ook ben ik partner van Rik, moeder van Max, zwanger van onze tweede, Brabantste Bourgondiër, levensgenieter, natuurmens, boogschutter, energiek en vrolijk. Niet denken, maar doen en luisteren naar je hart.