partner workshop

samen bevallen

Belangrijke tips voor jou en je partner ter voorbereiding op de bevalling.

Omdat je partner tijdens de bevalling ontzettend belangrijk is, is de druk groot. Wat betekent dat een goede voorbereiding jullie enorm kan helpen om de support te geven die nodig is tijdens de bevalling en rustig te blijven als het spannend wordt (want het is al spannend genoeg).

 

 ✔Leer op natuurlijke manieren omgaan met weeën en pijn en hoe je partner hier een cruciale rol in kan spelen

 ✔Oefen met bevallingshoudingen voor elke fase van de bevalling 

 ✔Vergroot jullie kennis voor meer rust en vertrouwen

 

En wil je onmisbare ademhalingtechnieken leren?

 Die krijg je er gratis bij.

 

In een klein uur ben je samen goed voorbereid op de bevalling. De workshop is on demand en volg je voor slechts 19,99.

Bonus: Je kan de workshop 7 dagen lang zo vaak herhalen als je wilt zonder extra kosten

 

Anderen vinden deze workshop ‘onmisbaar in de voorbereiding op de bevalling’ en ‘fijn dat ik wist hoe ik mijn partner het beste kon ondersteunen toen ze het zo hard nodig had’. Hieronder kan je de workshop kopen.

 

 

“Lekker praktisch, nuchter en to the point”

– jaap en sofie

“Veel beter dan de online bijeenkomst van het ziekenhuis… Deze workshop hebben we wel helemaal gevolgd en vonden we allebei nuttig.”

– Mirjam en Jesse Smit

“Empowered. Fijn om samen in zo’n korte tijd ons voor te bereiden op de bevalling. Goede tips waar we ook echt wat mee gedaan hebben. Dankjewel.

– naomi en oscar 

De docent

Ik ben Hanneke Megens, zelf mama van 2 en partner van Rik (die deze workshop ook goed had kunnen gebruiken zegt hij zelf). Ik heb meer dan 100 stellen begeleid tijdens hun zwangerschap en bevalling. Als professional ben ik opgeleid tot zowel zwangerschapsyogadocent als doula. 

Omdat een goede voorbereiding op de bevalling het verschil kan maken voor een positieve bevallingservaring is deze online beschikbaar (hoef je jouw partner niet mee te sleuren naar ‘zo’n groepscursus’). Wat betekent dat jullie zelf thuis kunnen oefenen met praktische adviezen, oefeningen en tips om van de bevalling een mooie ervaring te maken.