LET THE MAGIC BEGIN, ZWANGERSCHAPSYOGA, INFORMATIE, DOWNLOADS EN >120 VIDEO’S

 Geniet onbeperkt van meer dan 50 opgenomen zwangerschapsyogalessen zowel dynamisch als ontspannen. 
 Verdiep je in up-to-date informatie over je bevalling, bevallingshoudingen, ademtechnieken en natuurlijke pijnbestrijding
 Rust uit met ademhalingsoefeningen en meditaties
 Zorg voor jezelf met bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
 Ontdek wat jouw invloed is op jouw bevalling en ben zowel fysiek als mentaal voorbereid op die mooie dag
 Lees over de voortgang van je zwangerschap, je veranderende moederlijf en postpartum zorg
 Echt tijd voor jezelf en je baby in je buik
 Een positieve vertrouwde omgeving met respect voor de balans tussen wetenschap, de natuur en jouw intuïtie.

 

Onbeperkt voor 150,-

Na aanmelding krijg je direct een email met je inloggegevens.

Bekend van

Reviews; “ontspannen lichaam en rust in mijn hoofd

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de zwangerschapsyogalessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

“lekker op je eigen tempo, wanneer het uitkomt te volgen

“Door het vele oefenen met jouw meditaties en ademhalingsoefeningen ging het opvangen van de weeën soepel en relaxed.

– Anouk

“de les is erg prettig

“Ontspanning en grotere bewustwording van de baby in je buik (klinkt een beetje zweverig, maar tot 20 weken ben je zo bezig met het hele medische circus, is het wel gezond, geen afwijkingen etc. Het is heel prettig om daarna ook even stil te staan bij het feit dat er een klein mensje in je buik groeit en dat je daar tijd en aandacht aan wil besteden). Ik vond het zeker waardevol om de sessies thuis te doen.

– karlijn

Zou je de zwangerschapscursus aan anderen aanraden en waarom?
Ja! Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit huis.

– maaike

“kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling

“De rust die ik zocht.

– José

Je zwangerschapsyogadocent

‘Magic is believing in yourself. if you can do that you can make anything happen’ – Wolfgang von Goethe

Ik ben Hanneke Megens, zelf mama van 2. Zwanger zijn vond ik een wonder. Ik raakte zelfs zo geïnspireerd dat ik als professional ben opgeleid tot doula en zwangerschapsyogadocent. Ik heb meer dan 100 moeders, stellen begeleid tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Omdat ik tijdens mijn zwangerschap van Max (onze oudste) een zwangerschapscursus zocht die positief is, kennis deelt en vertrouwen heeft in het vrouwelijk lichaam maar die niet kon vinden heb ik Avontuur van veertig weken gecreëerd. 

Een plek waar ik je meeneem in kennis, mijn liefde voor zwangerschap en geboorte en informatie van diverse geboorte experts deel. Waar je oefent met zwangerschapsyoga, vertrouwen in je lichaam en kennis opdoet om eigen keuzes te maken in wat bij jou past tijdens je bevalling.

Ik geloof dat zwangerschap iets natuurlijks is. Dat we mogen vertrouwen op ons eigen lichaam en genieten van deze bijzonder periode. Inclusief de ups en downs die daar ook bij horen.

Niet de deur uit hoeven, zwangerschapsyoga doen terwijl je andere kindjes al op bed liggen, korte of lange momenten pakken voor jezelf, een rustig gevoel in je lijf en even tot rust komen, of je helemaal onderdompelen in de opwinding van de zwangerschap, win-win-win.

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om lid te worden en heb je daarna direct toegang tot alle informatie, yoga en video’s.

Ontdek en kies voor wat bij jou past tijdens je zwangerschap én bevalling. Ontspan, vertrouw op je lijf en maak contact met je baby in de zwangerschapsyogalessen en geniet van ademoefeningen en meditaties.

Als allereerst mijn complimenten!
Na 5 jaar ervaring als kraamverzorgende heb ik vele bevallingen vanaf de zijlijn mogen assisteren. 
Maar nu is het mijn beurt en ben ik inmiddels 37+ 3 weken zwanger van ons 1e kindje. 
Wat is zeker wist is mijn verdiepen in een manier van ontspannen die bij mij past. Bij jou stem en de manier van praten voelde ik mij op mijn gemak! Ook ben je duidelijk en draai je er niet omheen. Zo fijn!! 
Inmiddels heb ik al vele onlinecursussen gevolgd maar helaas met veel teleurstelling. Maar deze zwangerschapscursus heb ik al veel informatie uitgehaald en geeft mij een geruststellend gevoel! En het vertrouwen dat ik thuis kan bevallen waar ik op hoop.

– ellen

‘een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling’

Zoals gezegd ben ik al erg ver in mijn zwangerschap – 39+ weken – en mijn andere zwangerschapscursus komt hier niet bij in de buurt. Ik heb alleen nog birth prep 1 gedaan, maar dit was echt wat ik nodig had. Een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling, heel duidelijk en uitgebreid! Bedankt.

– marleen

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)

Buurtweg 21 – Leersum – 0640987472 – info@avontuurvanveertigweken.nl