Avontuur van veertig weken

online zwangerschapsyoga en zwangerschapscursus

 

Natuurlijk zwanger en bevallen, ontspannen met zwangerschapsyoga.

Je bent nu tussen 4 weken en 8 maanden zwanger en gaat vol vertrouwen je bevalling tegemoet. Omdat je vertrouwt op de kracht van de natuur of je hebt een slechte eerdere ervaring en wenst het dit keer anders. Wij bieden je betrouwbare informatie over zwangerschap en geboorte, helpen je te ontspannen met behulp van zwangerschapsyoga en bieden de diepgang om te vertrouwen op je lijf. Dit allemaal in meer dan 100 video’s die je op elk gewenst moment kan bekijken. PLUS wekelijks een LIVE online zwangerschapsyogales waar je als lid gratis aan deel kan nemen: en ook die lessen kan je later allemaal terug vinden. Doe je mee?

Gezien in

als lid heb je TOEGANG TOT:

 Meer dan 45 zwangerschapsyogalessen zowel actief als ontspannen plus elke week nieuwe lessen
 Ademhalingsoefeningen en meditaties 
 Informatie over je bevalling en natuurlijke pijnbestrijding
 Tips en houdingen voor de bevalling
 Bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
 Ontdekken hoe je invloed hebt op jouw bevalling
Informatie over de voortgang van je zwangerschap en postpartum zorg
 Kennis over je veranderende lichaam
 Een zachte vertrouwde omgeving met alles over zwangerschap, geboorte en de eerste maanden daarna
 PLUS als BONUS wekelijks een LIVE online zwangerschapsyogales waar je gratis aan deel kan nemen…

en dit alles krijg je voor 150,-

niet goed? geld terug.

Je zwangerschapsyogadocent

Ik ben Hanneke, zelf mama van 2 en ik snap jou als moeder als geen ander. Daarnaast ben ik als professional opgeleid tot doula en zwangerschapsyogadocent. In deze zwangerschapscursus deel ik mijn kennis en die van andere geboorte experts met jou. In de video’s die onder diverse categoriën zijn ingedeeld sta ik je bij met betrouwbare informatie, heerlijke verhalen over bevallen, ik deel informatie over mijn eigen zwangerschappen, geef support om vol vertrouwen te blijven in je eigen lichaam en wijsheid, en nemen we tijd om met behulp van zwangerschapsyoga en meditatie stil te staan bij het wonder in je buik. Naast onbeperkt online toegang tot de zwangerschapscursus mag je me dag en nacht mailen met je vragen, zodat je je nooit eenzaam voelt tijdens je zwangerschap. En ook je zwangerschapsyoga wensen en wat de cursus voor je betekent hoor ik graag!

Niet de deur uit hoeven, zwangerschapsyoga doen terwijl je andere kindjes al op bed liggen, een natuurlijke kijk op zwangerschap en bevallen en alles wat daar bij past vind je hier.

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om af te rekenen en heb je daarna direct toegang tot alle video’s.

Tevredenheidsgarantie:
Als je binnen 10 dagen opzegt, krijg je jouw geld terug. Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht van deze zwangerschapscursus. 

ONLINE ZWANGERSCHAPSYOGA

Jij weet dat zwangerschap zowel fysiek, emotioneel als spiritueel is. Geboorte geven en zwangerschap is een magische tijd waarin je jouw eigen weg vol vertrouwen wilt gaan. Als je lid wordt kan je kiezen uit fijne oefeningen om te vertrouwen op je eigen kunnen, actieve en ontspannen yoga en informatie zodat jij kan genieten van je zwangerschap en de eerste maanden daarna.   

Zwangerschapsyoga of juist informatie. Op het portal vind je het allebei, jij kiest waar je zin in hebt.

zwangerschapsyoga. tijd voor jezelf en je baby in je buik

 

Meer dan 45 online zwangerschapsyogalessen en als kers op de taart kan je als lid wekelijks LIVE online zwangerschapsyogales volgen, helemaal gratis.

waarin je oefent met bevallingshoudingen en ademhalingsoefeningen, zodat je ze helemaal eigen maakt gedurende zwangerschap en je ze kunt inzetten tijdens je bevalling.​

zwangerschapsyoga waarmee je fijn kunt ontspannen en actievere lessen om fit en gezond te blijven, 

waarin je oefent met bevallingshoudingen en ademhalingsoefeningen, zodat je ze helemaal eigen maakt gedurende zwangerschap en je ze kunt inzetten tijdens je bevalling,
waarin je rust en aandacht vindt voor je baby en jezelf als moeder en tijdens de zwangerschap contact maakt met je baby.

 

Iemand aan je zijde die net zoveel vertrouwt op de wijsheid van het vrouwelijk lichaam als jij zelf en klaar staat om al je vragen te beantwoorden

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)