LET THE MAGIC BEGIN, ZWANGERSCHAPSYOGA, INFORMATIE, DOWNLOADS EN >120 VIDEO’S

 Geniet onbeperkt van meer dan 50 opgenomen zwangerschapsyogalessen zowel dynamisch als ontspannen. 
 En/of volg wekelijks de live online zwangerschapsyoga samen met andere zwangere mama’s
 Verdiep je in up-to-date informatie over je bevalling, bevallingshoudingen, ademtechnieken en natuurlijke pijnbestrijding
 Rust uit met ademhalingsoefeningen en meditaties
 Zorg voor jezelf met bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling
 Ontdek wat jouw invloed is op jouw bevalling en ben zowel fysiek als mentaal voorbereid op die mooie dag
 Lees over de voortgang van je zwangerschap, je veranderende moederlijf en postpartum zorg
 Echt tijd voor jezelf en je baby in je buik
 Een positieve vertrouwde omgeving met respect voor de balans tussen wetenschap, de natuur en jouw intuïtie.

Normaal voor 250,00 euro
Nu tijdelijk onbeperkt toegang voor slechts 99,-

Na aankoop heb je direct toegang tot de complete zwangerschapscursus.

 

Gezien in

leden zeggen…

‘zekerheid en rust’

Ik ben nu 30 weken zwanger en mijn vriend en ik zijn begonnen met de info per week te bekijken. Sinds gisteren lopen we helemaal bij en we zullen ze nu per week gaan bekijken. Ook hebben we samen al een filmpje over de bevalling bekeken, heel fijn om inderdaad die kennis te hebben, dat geeft zekerheid en dus rust tijdens de bevalling. We kunnen de filmpjes heel goed gebruiken om vervolgens samen in gesprek te gaan hoe we de dingen zien en wat we graag zouden willen. Zelf ben ik ook al bezig geweest met de bekkenbodemoefeningen en yoga. Heel bijzonder om te voelen hoe basishoudingen, zoals de downward dog, nu ineens zo anders aanvoelen door die buik en de baby. “

– Simone & Kevin

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Ik heb zoveel gouden draden uitgeademd! 😉 De tips en trics van de zwangerschapsyoga hebben me er echt doorheen geholpen. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de lessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
Als allereerst mijn complimenten!
Na 5 jaar ervaring als kraamverzorgende heb ik vele bevallingen vanaf de zijlijn mogen assisteren. 
Elke keer weer een bijzonder moment. Na even rekenen kom ik op ongeveer 60 bevallingen waarvan elke bevalling weer anders. Zowel in het ziekenhuis als thuis. Medisch (in mijn stageperiode) als poliklinisch.  
Maar nu is het mijn beurt en ben ik inmiddels 37+ 3 weken zwanger van ons 1e kindje. 
Wat is zeker wist is mijn verdiepen in een manier van ontspannen die bij mij past. Bij jou stem en de manier van praten voelde ik mij op mijn gemak! Ook ben je duidelijk en draai je er niet omheen. Zo fijn!! 
Inmiddels heb ik al vele onlinecursussen gevolgd maar helaas met veel teleurstelling. Maar deze zwangerschapscursus heb ik al veel informatie uitgehaald en geeft mij een geruststellend gevoel! En het vertrouwen dat ik thuis kan bevallen waar ik op hoop.

– ellen

‘een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling’

Zoals gezegd ben ik al erg ver in mijn zwangerschap – 39+ weken – en mijn andere zwangerschapscursus komt hier niet bij in de buurt. Ik heb alleen nog birth prep 1 gedaan, maar dit was echt wat ik nodig had. Een duidelijke uitleg van begin tot eind van de bevalling, heel duidelijk en uitgebreid! Bedankt.

– marleen

Je docent

Ik ben Hanneke Megens, zelf mama van 2 en partner van Rik. Zwanger zijn vond ik een wonder. Ik raakte zelfs zo geïnspireerd dat ik als professional ben opgeleid tot doula en zwangerschapsyogadocent. Ik heb meer dan 100 mama's en stellen begeleid tijdens hun zwangerschap.

Omdat ik tijdens mijn zwangerschap van Max (onze oudste) een zwangerschapscursus zocht die positief is, kennis deelt en vertrouwen heeft in het vrouwelijk lichaam maar die niet kon vinden heb ik Avontuur van veertig weken gecreëerd. 

Een plek waar je kennis, liefde voor zwangerschap en geboorte en informatie van diverse geboorte experts vindt. Waar je oefent met zwangerschapsyoga, vertrouwen in je lichaam en kennis opdoet om eigen keuzes te maken in wat bij jou past tijdens je bevalling.

Zwangerschap is iets natuurlijks. We mogen vertrouwen op ons eigen lichaam en genieten van deze bijzonder periode. Inclusief de ups en downs die daar ook bij horen.

Niet de deur uit hoeven, zwangerschapsyoga doen als het jou uitkomt, korte of lange momenten pakken voor jezelf, een rustig gevoel in je lijf en even tot rust komen, of je helemaal onderdompelen in de opwinding van de zwangerschap, win-win-win.

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om lid te worden en heb je daarna direct toegang tot de cursus. Bevalt het je niet? Laat het me in 10 dagen weten en je krijgt je aankoop bedrag terug.

 

Ontdek en kies voor wat bij jou past tijdens je zwangerschap én bevalling. Ontspan, vertrouw op je lijf en maak contact met je baby in de zwangerschapsyogalessen en leer belangrijke ademtechnieken.

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)

“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

Het is JOUW bevalling, JIJ moet het doen, dus zorg dat jij kiest. Je geeft het gevoel dat je niet een nummer bent in het ziekenhuis, maar dat je ECHT tijd mag vragen en naar de opties mag vragen en ergens ook het zinnetje: Waar poep jij het fijnst? Ik heb vriendinnen die al zijn bevallen, maar n.a.v. hun verhalen kreeg ik niet het idee dat zij besefte dat hun meer voor hunzelf hadden mogen kiezen. En dat gevoel geef jij mij!”

– Stephanie

Buurtweg 21 – 3956 ND Leersum – info@avontuurvanveertigweken.nl