LET THE MAGIC BEGIN!
ZWANGERSCHAPSYOGA, INFORMATIE, DOWNLOADS EN >120 VIDEO’S

Welkom zwangere vrouw. fijn dat je er bent!

 Geniet onbeperkt van meer dan 50 opgenomen zwangerschapsyoga lessen zowel dynamisch als ontspannen.
 Verdiep je in up-to-date informatie over je bevalling, bevallingshoudingen, ademtechnieken en natuurlijke pijnbestrijding. Zodat je jouw droom bevalling kan vormgeven.
 Rust uit met ademhalingsoefeningen en meditaties.
 Zorg voor jezelf met bekkenbodemspieroefeningen voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling.
 Ontdek wat jouw invloed is op jouw bevalling en ben zowel fysiek als mentaal voorbereid op die mooie dag.
 Lees over de voortgang van je zwangerschap, je veranderende moederlijf en postpartum zorg.
 Gun jezelf echt tijd voor jou en je baby in je buik.
 Welkom bij een positieve vertrouwde omgeving met respect voor de balans tussen wetenschap, de natuur en jouw intuïtie.

Doe je mee? Na aanmelding krijg je een persoonlijke inlog en heb je direct toegang tot alles…

150,-

Leuk; als bonus krijg je er gratis een uur durende masterclass ter voorbereiding op je natuurlijke bevalling bij.

Gezien in

Leden zeggen; “ontspannen lichaam en rust in mijn hoofd

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de zwangerschapsyogalessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

– Marlou
“Je legt fijn en rustig dingen uit tussendoor en geeft goeie tips voor verschillende manieren om dingen te doen. Ik heb het gevoel dat alles wel een keer voorbij komt wat ik nodig heb, stretchen, ademhaling, bekkenbodem etc. En ik vind het ontspannen dat ik soms vogeltjes op de achtergrond hoor fluiten 😊”

– Anne-Marie

“lekker op je eigen tempo, wanneer het uitkomt te volgen

“Door het vele oefenen met jouw meditaties en ademhalingsoefeningen ging het opvangen van de weeën soepel en relaxed.

– Anouk

“de les is erg prettig

“Ontspanning en grotere bewustwording van de baby in je buik (klinkt een beetje zweverig, maar tot 20 weken ben je zo bezig met het hele medische circus, is het wel gezond, geen afwijkingen etc. Het is heel prettig om daarna ook even stil te staan bij het feit dat er een klein mensje in je buik groeit en dat je daar tijd en aandacht aan wil besteden). Ik vond het zeker waardevol om de sessies thuis te doen.

– karlijn

Zou je de zwangerschapscursus aan anderen aanraden en waarom?
Ja! Lekker op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt vanuit huis.

– maaike

“kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling

“De rust die ik zocht.

– José

Je docent

Ik ben Hanneke Megens, zelf mama van 2 en partner van Rik. Zwanger zijn vond ik een wonder. Ik raakte zelfs zo geïnspireerd dat ik als professional ben opgeleid tot doula en zwangerschapsyogadocent. Ik heb meer dan 100 mama's en stellen begeleid tijdens hun zwangerschap.

Omdat ik tijdens mijn zwangerschap van Max (onze oudste) een zwangerschapscursus zocht die positief is, kennis deelt en vertrouwen heeft in het vrouwelijk lichaam maar die niet kon vinden heb ik Avontuur van veertig weken gecreëerd. 

Een plek waar je kennis, liefde voor zwangerschap en geboorte en informatie van diverse geboorte experts vindt. Waar je oefent met zwangerschapsyoga, vertrouwen in je lichaam en kennis opdoet om eigen keuzes te maken in wat bij jou past tijdens je bevalling.

Zwangerschap is iets natuurlijks. We mogen vertrouwen op ons eigen lichaam en genieten van deze bijzonder periode. Inclusief de ups en downs die daar ook bij horen.

Niet de deur uit hoeven, zwangerschapsyoga doen als het jou uitkomt, korte of lange momenten pakken voor jezelf, een rustig gevoel in je lijf en even tot rust komen, of je helemaal onderdompelen in de opwinding van de zwangerschap, win-win-win.

Als je op de button klikt ga je naar de pagina om lid te worden en heb je daarna direct toegang tot de cursus. Bevalt het je niet? Laat het me in 10 dagen weten en je krijgt je aankoop bedrag terug.

 

Ontdek en kies voor wat bij jou past tijdens je zwangerschap én bevalling. Ontspan, vertrouw op je lijf en maak contact met je baby in de zwangerschapsyogalessen en leer belangrijke ademtechnieken.

zwangerschapscursus | samen met honderden andere leden (mama’s)

“Na 5 jaar ervaring als kraamverzorgende heb ik vele bevallingen vanaf de zijlijn mogen assisteren. Maar nu is het mijn beurt.
Wat is zeker wist is mijn verdiepen in een manier van ontspannen die bij mij past. Bij jou stem en de manier van praten voelde ik mij op mijn gemak! Ook ben je duidelijk en draai je er niet omheen. Zo fijn!! 
Inmiddels heb ik al vele onlinecursussen gevolgd maar helaas met veel teleurstelling. Maar deze zwangerschapscursus heb ik al veel informatie uitgehaald en geeft mij een geruststellend gevoel! En het vertrouwen dat ik thuis kan bevallen waar ik op hoop.”

– ELLEN

Het is JOUW bevalling, JIJ moet het doen, dus zorg dat jij kiest. Je geeft het gevoel dat je niet een nummer bent in het ziekenhuis, maar dat je ECHT tijd mag vragen en naar de opties mag vragen. Ik heb vriendinnen die al zijn bevallen, maar n.a.v. hun verhalen kreeg ik niet het idee dat zij besefte dat hun meer voor hunzelf hadden mogen kiezen. En dat gevoel geef jij mij!”

– Stephanie

Buurtweg 21 – 3956 ND Leersum – info@avontuurvanveertigweken.nl